Çobantaşı İlkokulu

Vizyon: Öğrenci merkezli bir eğitim uygulaması. Öğrencinin aktif olduğu yeni öğretim metotlarının denenmesi, algılamada güçlük çeken öğrencilere öğretmenlerinin rehberlik yaparakAnadolu ve fen liselerine öğrenci gönderebilmek, okulumuzu öğrenci, öğretmen, veli ve personel açısından daha cazip hale getirebilmek.

Misyon: Bilgi ve birikimlerimizi kullanarak, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda paylaşımcı bir iletişimle, önce milletimizi sonra insanlığı hedef alarak, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamında çağın gerektirdiği anlayışa ve ihtiyaçlara cevap verebilecek teknolojik donanıma sahip ´KURUM´ bilinciyle akademik benliğin yanı sıra, çevresiyle uyumlu ve olumlu iletişim kurabilen, üretken, hoşgörülü, çağdaş ve kendine güvenen gençler yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Soba
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0426 2451029

WEB - https://cobantasiilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇOBANTAŞI KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ ÇOBANTAŞI/24 SK. NO: 11 MERKEZ / BİNGÖL

Yerleşim Yeri - 80 haneli köy

Adres - ÇOBANTAŞI KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ ÇOBANTAŞI/24 SK. NO: 11 MERKEZ / BİNGÖL

Ulaşım Yol üstündeki diğer köy okullarındaki öğretmenlerle birleşerek servisle yada şahsi araçla ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Bingöl-Erzurum karayolunun 37. kilometresinde bulunmaktadır.